"Selidbama i transportom robe bavimo se od 2001. godine"

Selidbe Beograd

Brzo, povoljno i sigurno vršimo selidbe u Beogradu

 • Home
 • Selidbe Beograd

Najpovoljnije selidbe u Beogradu

Selidba je uvek stresan posao, zato ga prepustite nama. Stvari će biti profesionalno i efikasno spakovane i preseljene na novu adresu. Svaka selidba je specifična za sebe i zahteva prilagođavanje Vašim zahtevima. Naš profesinalni tim će u svakom pogledu izaći u susret Vašim potrebama a sve u cilju brzog i efikasnog obavljanja ovog obimnog i stresnog posla.

Mi vodimo računa o vašim stvarima tako što ih pakujemo u specijalne folije i kartonske kutije i sa najvećom pažnjom odložemo u prevozno sredstvo, prevozimo i istovaramo na naznačenoj adresi.

Za procenu troškova popunite upit za selidbu i u najkraćem roku ćete dobiti odgovor.

ODVOŽENJE NEPOTREBNIH STVARI I NAMEŠTAJA

Ako želite da se rešite nepotrebnih stvari i nameštaja, mi odvozimo sve što vam više nije potrebno, a ne znate gde ćete i šta ćete sa tim. Mi smo tu da vam rešimo i taj problem.


Montaža & demontaža nameštaja i pakovanje

Svaka selidba osim prevoza zahteva i demontažu a kasnije i montažu nameštaja. Demontažu/montažu nameštaja velikog gabarita i težine (plakara, ormara, američkih plakara, dečijih soba, francuskih ležajeva i sl.) prepustite našem profesionalnom timu koji će, sa pažnjom dobrog domaćina, sav posao stručno uraditi i Vama uštedeti vreme i trud...
Opširnije

 • Brzo, povoljno, sigurno

  Brzo, povoljno i sigurno

  Tačni smo i poštujemo dogovor. Vreme usluge usklađujemo po Vašim potrebama. Naša usluga Vama će uštedeti i vreme i novac. Dostupni smo 24h dnevno.

 • Besplatna procena selidbe

  Besplatan dolazak radi procene posla

  Vršimo besplatnu procenu selidbe – tačnije dolazimo na kućnu adresu da bi tačno i precizno procenili selidbu i dali brzu ponudu.

 • Usluge pakovanja

  Usluge pakovanja

  Pakujemo i razvrstavamo sve što je potrebno da bi Vam olakšali selidbu. Kod nas možete naručiti kutije za pakovanje i sav propratni materijal koji olakšava svaki transport robe.

 • Pakovanje lomljivih stvari

  Pakovanje lomljivih stvari

  Da bi bili sigurni u bezbednost osetljivih i lomljivih predmeta posebno ih pakujemo i zaštićujemo pre transporta.

 • specijalni i teski delovi namestaja

  Specijalni i teški delovi nameštaja

  Možete biti sigurni da će Vaši specijalni i teški delovi nameštaja (sefovi, kase, klaviri, pianina, TA peći ...) biti sigurno i bezbedno transportovani uz pomoć većeg broja naših radnika.Niste našli ono što Vam je potrebno?

Ukoliko imate specifične zahteve a na našem sajtu niste našli informacije o takvoj usluzi, molimo Vas .
Kontaktirajte nas

Saveti za selidbu

Prpiprema
 • Odledite i ispraznite frižider na vreme, pre selidbe.
 • Korisno je upisati beleške i podsetnik.
 • Kontaktirajte na vreme provajdere usluga (Kablovska TV, internet, itd)za odjavu usluga sa stare lokacije i prijavu na novoj.
Pakovanje i obeležavanje
 • Korisno je obeležiti sve kutije sa stvarima sa svih strana, tako da se u novom prostoru lako može pročitati šta je u kutiji, bez pomeranja ostalih kutija.
 • Jasno obeležite kutije koje sadrže lomljive delove.
 • Garderobu pakujte u kofere i putne torbe kao kada putujete na nekoliko dana.
© Grubor Prevoz 2016 - All rights reserved.